Jelenések

Keresés

Ugrás a tartalomhoz

belsogyogyulasert

Imák

Imádság belső gyógyulásért
/ Gabriele Amorth /

Uram Jézus, te azért jöttél, hogy meggyógyítsad a megtört és aggódó szíveket, kérlek Téged, hogy gyógyítsad meg azokat a sebeket, amelyek felkavarják szívemet, kérlek, különösen azokat gyógyítsad be, amelyeket bűneimmel okoztam.

Kérlek, lépjél be az életembe, gyógyíts meg engem lelki bajaimból, amelyeket gyermekkoromban szedtem magamra és azokból a sérüléseimből, amelyeket ezek életem során okoztak.

Uram Jézus, Te ismered az én gondjaimat, mindet a Te szívedbe helyezem, ó Jó Pásztor.
Kérlek Téged, arra a sebre, amelyet szíveden ütöttek, gyógyítsd meg azokat az apró sebeket, amelyek az én szívemen nyíltak. Gyógyítsd meg emlékeim sebeit, hogy abból, ami velem történt, semmi se okozzon nekem többé fájdalmat, aggódást és gondokat.
Gyógyítsd be, Uram, azokat a sebeket, amelyek életemben a bűn gyökeréből fakadtak. Meg akarok bocsátani mindenkinek, aki engem megsértett, tekints belső sebeimre, amelyek miatt képtelen vagyok még a megbocsátásra. Te azért jöttél, hogy gyógyítsad a megtört szíveket, gyógyítsd meg az én szívemet, Uram.

Gyógyítsd meg, Uram, azokat a belső sebeimet, amelyekből testi bajaim származnak. Felajánlom Neked, Uram, a szívemet, tisztítsd meg és add nekem a Te Isteni Szíved érzéseit. Segíts, hogy szelíd legyek és alázatos.

Engedd meg Uram, hogy begyógyuljon az engem nyomasztó fájdalom, amit szeretteim halála miatt viselek. Add, hogy újra békém és örömem lehessen abból a tudásból, hogy Te vagy a feltámadás és az élet. Tégy engem feltámadásod hiteles tanújává, hogy továbbadhassam győzelmed hírét a halál felett és tanúskodhassak élő jelenlétedről miköztünk.

Ámen.Vissza a tartalomhoz | Vissza a Fő menübe