Jelenések

Keresés

Ugrás a tartalomhoz

BEMUTATKOZÁS

Az oldal létrejötte és célja- Isten áldása legyen rajtad, mert szomjazol Istenre és keresed az Ő országát. -Ahogy kezdődött...

Évekkel ezelőtt tájékozódni szerettem volna a Mária-jelenésekkel kapcsolatosan és megdöbbentett, hogy alig találtam magyar leírásokat az interneten. A jelenések szóra folyton csak a Jelenések könyvét hozta a kereső. Nem értettem, hogy Isten csodálatos megnyilvánulásai miért nem érdemlik meg hogy, tanúságot tegyünk róla. Hiszen a hívőket erősítik hitükben, a nem hívőket gondolkodásra késztetik, a tévelygők pedig hazatalálhatnak.

Évszázadok óta véreznek vagy könnyeznek a Krisztus és Mária alkotások, s történnek súlyos testi-lelki betegségekből való gyógyulások, A látomások, magán-kinyilatkoztatások száma is igen jelentős. Most az internet segítségével sokak számára elérhető, hogy akár saját szemével is megbizonyosodjon ezek valóságáról, létezéséről.

Célom, hogy a lehetőségeimhez képest teljesebb képet mutassak honfitársaimnak a világban és hazánkban történő és történt Isteni eredetű vagy annak vélt jelenésekkel, látomásokkal, magán-kinyilatkoztatásokkal, írásokkal kapcsolatban. Várom mindazok építő jellegű hozzászólását, támogatását, anyagait, akik szívesen osztanák meg másokkal Isten dicsőítésére és mindnyájunk épülésére.

Isten legyen veled!

Elérhetőség: jelenesek@gmail.comVeresegyház, 2008-07-16


Vissza a tartalomhoz | Vissza a Fő menübe