Jelenések

Keresés

Ugrás a tartalomhoz

engimajezushoz

Imák

Engesztelő ima Jézus Legszentebb Szívéhez
Jézus legszentebb Szíve, te túláradó jóságodból kiárasztod szeretetedet az emberekre, és biztos menedéket nyújtasz nekünk, bűnösöknek, Mária Szeplőtelen Szíve által.

Alázattal és bűnbánattal megvalljuk, hogy sokat vétettünk gondolattal, szóval, cselekedetekkel és mulasztással, a hitben való lanyhasággal, közömösséggel, a felebaráti szeretet elhanyagolásával: kötelességeink elmulasztásával; hálátlansággal isjóságod iránt. Ezzel kiérdemeltük igazságos büntetésedet. Ezért irgalomért és megbocsátásért esedezünk. Irgalmazz nekünk, szenvedésed és keálod végtelen érdemei által. Bízunk abban, hogy Mária Szeplőtelen Szíve érdemeiért elnyerük irgalmasságodat.

Bűneinkért elégtételül és engesztelésül el akafogadni minden próbatételt és szenvedést, amelyet szereteted számunkra rendel.
Újra hinni akarunk, erősen és gyermeki hittel, többet imádkozni és szeretni Téged azok helyett is, akik nem hisznek, nem imádkoznak, és nem szeretTéged.

Jézus legszentebb Szíve, dicséret, dicsőség és engesztelés Neked Mária Szeplőtelen Szíve által. Amen.Engesztelő ima a káromkodás bűneiért„Dicséret, imádás, szeretet és magasztalás az Isten szent Nevének minden teremtmény részéről, amelyet Isten alkotott a mennyben, a földön és a föld alatt. Különösen illesse tisztelet és dicsőítés az isteni Nevet az Oltáriszentségben jelenlévő Jélegszentebb Szíve által, és Máriának szereteljes Szeplőtelen Szíve által"

„Ó Jézusom, kívánom, hogy a lelkek iránti szeteljes szomjúságod mindenkor kielégítést nyerjen, s hogy Téged minden emberszív igazán szeressen és vigasztaljon." Amen.

Forrás: Világ Győzedelmes Királynője. Mountain View. California.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a Fő menübe