Jelenések

Keresés

Ugrás a tartalomhoz

Magdolna asszony

JELENÉSEK ÉS ÜZENETEK > Mások által

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAIMagdolna asszony 1981-től kapott magán-kinyilatkoztatásokat sugalmazásos formában. Mikor belső késztetést érzett -általában havonta egyszer - leült asztalához és fejében már érkeztek a gondolatok. Az üzenetek Ármintól származnak, aki az Úr különleges kegyelme folytán küldhet tanításokat, Szentírás magyarázatokat:

„Olvassátok el újra, mi tanításotokra szolgál, mert én Uramtól kaptam, testvérem pedig tőlem.”

Egyszer az egyik üzenetet, ami a Szűzanya és Jézus közös lélekmentő tevékenységéről szólt, egy hivatali számítógép nem akarta kinyomtatni illetve összekeverte a betűket. Mikor elmondtak egy rövid imát, a nyomtatás sikerült, méghozzá úgy, hogy mindenki elámult rajta: a szavak közötti üres helyek két egymás mellett elhelyezkedő keresztet rajzoltak ki!
Házi oltárA gonosz támadásai - hasonlóan sok látnokhoz és szenthez - Magdolna nénit sem kímélték: összeszaggatott függöny, eltűnt, majd szokatlan helyen és időben megjelent háztartási tárgyak, fényjelenségek, többszöri elesés egy láthatatlan erő által stb.
Szintén sokat szenvedett rossz útra tért hitetlen férje alkoholizmusa miatt. Mikor már élete is veszélyben forgott s el akarta hagyni férjét egy határozott hang szólalt meg neki:

„Viseld el, hogy Én is elviselhesselek”.

Férje egy éven belül súlyos beteg lett és meghalt. Egy érdekes piros orvosi kereszt jelenése után Magdolna néni keze gyógyító erejűvé vált. / Saját magam is láttam mikor egy fájó térd szinte ropogva-pattogva gyógyult meg 5-10 perc leforgása alatt./ Elmondása szerint nem ő gyógyít, hanem Isten gyógyít általa. „Ingyen kaptam, ingyen adom” – szokta mondani és imára, szentgyónásra, szentáldozásra és engesztelésre buzdít mindenkit, aki csak betér hozzá.


ÜZENETEK
Magdolna asszony Rómában
/piros kendővel a fején/Vissza a tartalomhoz | Vissza a Fő menübe