Jelenések

Keresés

Ugrás a tartalomhoz

Marpingen

JELENÉSEK ÉS ÜZENETEK > jelenések

MARPINGENI JELENÉSEK II.1983. július 16-án a Szűzanya megjelenik egy helybéli gazdának, a kegykápolnában imádkozás közben. Mária üzenetet diktál neki, melyet később a pápának is átadnak:

"Több mint száz év telt el kinyilatkoztatásaim óta. Sem kegyképemet, sem üzenetemet nem értették meg. Kiforgatták szavaimat, és nevetségessé tették /azt mondták/: vétkezzetek és ne imádkozzatok. Elmondtam nektek, hogyan éljetek igaz keresztény életet és, hogy mi vezet bűnbe. Megmutattam nektek a poklot, ahova a bűnösök jutnak az örök kárhozatra. Megmutattam nektek a legnagyobb csodát mind közül, a napcsodát. Sokan tanúi voltak ennek. A bűnök és gyarlóságok azonban kikényszerítették Isten haragját és a II. Világháborút. Ezeket a sanyarúságokat is elfelejtettétek. Gúnyt űztök üzeneteimből és mindazokból, akik imádkoznak és hisznek a szent vízben...

A "világ fejedelme" vakká tett titeket Isten parancsaira és kinyilatkoztatásaira. Életetek nem keresztényi élet már, hanem az új pogányság élete...

Sok csapás és háború jön majd el váratlanul. Sírva állok Németország kapui előtt, mint ahogy Krisztus siratta Jeruzsálemet. Hányszor figyelmeztettelek benneteket kinyilatkoztatásaim által!

A Szentatya nyilvánítsa ki negyven nappal a Kármel-hegyi Boldogasszony ünnepe után az utolsó Mária-dogmát: Mária - Mediatrix, Corredemptrix és Mater Ecclesiae.

Marpingenben immár másodszor jelent meg a Szűz, de érdemi változások még mindig nem történtek.


Irodalom: Jörg Müller: Máriáról beszélni veszélyes. Masszi kiadó. Bp. 2001.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a Fő menübe